Friday, June 11, 2010

Hari minggu,

Hari minggu, entahlah minggu yang mana pun pn mama dah lupa..al maklumlah gambar2 nie bukaknya dari kemera HP pn mama, tapi hp Cik mummy Little Princess 1 dan 2... still single..so sesiapa nak berkawan so boleh try...
Inilah tuan Punya Hp Camera...still single lagi...
Nie pic , Pn mama dan Little Princess 1, muka x ready nak ambik gambar... 
kat stesen Kereta api Arau...
Dengan Little Princess 2 , asyik dok isap jari je...kerja dia..
Agenda hari itu adalah menghantar my Lovely Young brother  ke N9 naik kereta api ....sebabnya nak jumpa bakal Bini Isteri , al maklumlah seorang di utara seorang lagi di selatan... tapi lah sampai  cerita mcam drama Kutub utara , kutub selatan tu ....My mom very sporting ,  x kisah  hantu menantu dekat ka jauh ka... janji bahagia... 
 "Hampa nak perang ka, hampa punya pasal...sebab 
hampa yang pilih...." 
see, nie my mom...hantar My lovely Brother  p N9...
"Baik punya mak mertua kan"....
 wah dasyatnya ayat my mom... tu la sapa suruh cari jauh sangat ..kan dah susah nak dating...nk jumpa pun time cuti panjang je... kesian...

Ini pulak kat c- mart , lepas hantar MLYB  naik kereta api... 
Little princess 1 , naik Troli pun dah sampai paksu...




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...